Convocatòria de Propostes Artístiques per al concert Sounds From Spain South by South West 2018

Fins el 20 d’octubre de 2017

Ja està oberta fins el 20 d’octubre de 2017 l’inscripció de grups a la fira South by Southwest 2018 d’Austin (Texas) que pots realitzar si estàs interessat/da a través d’aquest enllaç.

A part d’això, l’ICEX Espanya Exportació i Inversions i Sound of Spain (SFS) en el seu objectiu de fomentar la participació d’artistes espanyols en fires internacionals, informa que en aquesta mateixa fira organitzarà un concert addicional per augmentar la visibilitat de les bandes espanyoles, i realitza una convocatòria per a triar una selecció dels grups d’aquí que participen a la fira i que podran participar en aquest concert.

Important: És necessari haver estat seleccionat per l’organització del festival per participar en els concerts oficials de SXSW. D’entre aquestes bandes prèviament seleccionades pel festival, ICEX-SFS triarà les que actuaran al CONCERT PER A BANDES ESPANYOLES, a més d’actuar en el concert Oficial SXSW. Els artistes han d’estar representats per una empresa espanyola (discogràfica, management…), que a més a més haurà d’participar com a expositor en l’estand espanyol al mercat SXSW2018, una vegada es publiqui la convocatòria al respecte.

Tota la info a la web de l’ICEX.

COMPARTIR