Horaris Sala Paral·lel 62
12 de novembre 2022

Horaris Centre Cultural Albareda
05 de novembre 2022
(event ja finalitzat)

FAQS BIS FESTIVAL

El BIS Festival és un festival organitzat per l’Associació Cultural BIS. Portem des del 2013 organitzant-lo en diferents recintes de la ciutat i des del nostre naixement continuem amb la idea de donar suport a l’escena musical independent tant local com estatal. En aquesta edició ens estrenem a la sala Paral-lel 62 de Barcelona. 

* La sala Paral-lel 62 és l’antiga sala Barts i és al costat del metro Paral-lel. A la zona hi ha diverses estacions d’autobús, Bicing i pàrquing.
* Es podrà entrar i sortir de la sala sempre que es disposi de la polsera que posarem en accedir-hi.
* El festival obrirà les portes a les 19:30. Els concerts començaran puntuals a les 20:00 hi finalitzaran a les 02:00.
* Hi haurà entrades a taquilla a partir de les 19:30 a un preu únic de 35€.
* La entrada de DICE la portaràs al teu teu telèfon mòbil. En validar-la us posarem el braçalet d’accés.
* Es podrà pagar tant amb targeta com efectiu a la taquilla, barres, marxandatges i guarda-roba.
* El guarda-roba està situat a l’entrada té un preu de 2€
* Els menors de 16 anys només podran accedir al concert acompanyats per un progenitor o tutor legal degudament acreditat, que també haurà de comprar entrada per assistir al concert i acompanyar el menor dins del recinte. És imprescindible: Presentar el DNI, passaport o llibre de família (original) del menor i de l’adult que l’acompanyi. En cap cas no hi podrà accedir un menor indocumentat. Emplenar degudament l’autorització que facilitaran a la sala. Els menors entre 16 i 18 anys poden accedir sols a la sala.
* A l’interior de la sala no hi haurà parades de menjar, però al voltant de la sala hi ha una variada oferta gastronòmica de bars, restaurants, etc.
* Hi haurà cervesa per a celíacs.
* Tindrem stand amb discos de grups del festival i de segells locals i nacionals
* Com no pot ser altrament, aquest és un festival lliure de violència masclista, xenòfoba, racista o LGTBIQ+foba. Qualsevol actitud intolerant o violenta serà motiu d’expulsió i el festival es reserva accions posteriors.
* Les novetats sobre el festival les podràs seguir a les nostres xarxes socials @bis_festival i qualsevol dubte que tinguis pots escriure’ns al correu electrònic info@bisfestival.com

Contacta amb nosaltres

info@bisfestival.com