Horaris Sala Paral·lel 62
15 de setembre 2023
19.30h obertura de portes (DJs)
20:00 Julia Amor
21:00 Doble Pletina
22:00 Puzzles y Dragones
23:00 La Prohibida & Algora
00:00 Hidrogenesse
01:00 Llamadas perdidas DJs
02:00 Fi

FAQS BIS FESTIVAL

El BIS Festival és un festival organitzat per l’Associació Cultural BIS. Portem des del 2013 organitzant-lo en diferents recintes de la ciutat i des del nostre naixement continuem amb la idea de donar suport a l’escena musical independent tant local com estatal. En aquesta edició fem la nostra segona estada a la sala Paral-lel 62 de Barcelona.

* La sala Paral-lel 62 és l’antiga sala Barts i és al costat del metro Paral-lel. A la zona hi ha diverses estacions d’autobús, Bicing i pàrquing.
* Es podrà entrar i sortir de la sala sempre que es disposi de la polsera que posarem en accedir-hi.
* El festival obrirà les portes a les 19:30. Els concerts començaran puntuals a les 20:00 hi finalitzaran a les 02:00.
* Hi haurà entrades a taquilla a partir de les 19:30 a un preu únic de 30€.
* La entrada de DICE la portaràs al teu teu telèfon mòbil. En validar-la us posarem el braçalet d’accés.
* Es podrà pagar tant amb targeta com efectiu a la taquilla, barres, marxandatges i guarda-roba.
* El guarda-roba està situat a l’entrada té un preu de 2€
* Els menors de 16 anys només podran accedir al concert acompanyats per un progenitor o tutor legal degudament acreditat, que també haurà de comprar entrada per assistir al concert i acompanyar el menor dins del recinte. És imprescindible: Presentar el DNI, passaport o llibre de família (original) del menor i de l’adult que l’acompanyi. En cap cas no hi podrà accedir un menor indocumentat. Emplenar degudament l’autorització que facilitaran a la sala. Els menors entre 16 i 18 anys poden accedir sols a la sala.
* A l’interior de la sala no hi haurà parades de menjar, però al voltant de la sala hi ha una variada oferta gastronòmica de bars, restaurants, etc.
* Hi haurà cervesa per a celíacs.
* Tindrem stand amb discos de grups del festival i de segells locals i nacionals
* Com no pot ser altrament, aquest és un festival lliure de violència masclista, xenòfoba, racista o LGTBIQ+foba. Qualsevol actitud intolerant o violenta serà motiu d’expulsió i el festival es reserva accions posteriors.
* Les novetats sobre el festival les podràs seguir a les nostres xarxes socials @bis_festival i qualsevol dubte que tinguis pots escriure’ns al correu electrònic info@bisfestival.com

Contacta amb nosaltres

info@bisfestival.com