La història de Terrier és curta però intensa: Residents a Madrid, David, Manoli, Don Matías i La Duquesa porten anys tocant per la capital en bandes com Fumestones, Ángel y Cristo, Call Me Idiot o les Jennys de ArroyoCulebro. No obstant això, és a principis del 2012 quan s’ajunten els quatre per gravar el seu primer Ep com Terrier. I ara ens presenten ja el seu segon llarg, La Plaga.

    Lili Laduquesa (veu i orgue), Enrique GutiérrezDon Matías” (bateria), David IñurrietaDave Petrone” (guitarra i veu) i Maria Manoli (baix i veu) són aquests quatre nois als quals potser hagis vist ballant com un boig i exhibint un somriure incorruptible en molts bolos del subsòl madrileny.

    Al voltant del seu darrer disc, un disc millor acabat, amb un millor so, per a la seva millor col·lecció de cançons, podriem dir que s’allunyen del seu estil més garatger per acostar-se a un element vitaminat i agredolç, que combina la penombra amb el tecnicolor. Parlant breument d’influències, d’ells afloren noms com The Raveonettes, Broadcast, Os Mutantes, Beach Fossils, Girls Names, The Fresh And Onlys, Shannon And The Clams, Deerhunter o The B-52 s, tot i que, en això estem també molt d’acord , el que mola és que és difícil percebre de prop, reconèixer aquests influxos: és la personalitat d’aquests nous Terrier la qual s’imposa i es planeja sobre 36 minuts, 12 cançons, trepidants que creixen i enganxen més amb cada nova escolta. Terrier arriven al BIS disposats a animar la teva festa. No els deixis escapar. Terrier venen en representació del segell forani convidat en aquesta edició del BIS, Sonido Muchacho.

    Lloc del concert: Espai Jove Les Basses (BIS de nit).