Yumi Yumi Hip Hop és un trio de pop de Barcelona. El formen Eli Meoz (veu i baix), Lorena Roma (veu i guitarra) i Oriol Roca (bateria). Lorena i Eli són tan amigues que queden cada dia. Roca i Eli viuen junts, de manera que també es veuen cada dia. Lorena, a més, és veïna d’Eli i Roca, per la qual cosa es troben gairebé cada dia. Lorena i Roca fa deu anys que es coneixen. Eli i Lorena fa cinc anys. Eli i Roca es van conèixer un dia a MACBA. Un any després s’ajuntaven per Yumi Yumi Hip Hop.

    Van debutar en la primera de les festes que Los 4 Cocos van organitzar el 2015 a la sala Sidecar. Hi han participat també en el segon aniversari de la Dead Moon Records i a la festa de presentació d’Indian Runners. Ara ho faran al BIS.

    Fins a la data han autoeditat dos EP ‘s al seu bandcamp. Tontipop o twee, la seva música s’ha descrit propera a grups com Talulah Gosh, Dolly Mixture o All Girl Summer Fun Band, encara que diuen que tan sols volen fer pop intentant ser el mínim de desastres. Segur que al BIS no ho seran.

    Lloc del concert: Espai Jove Les Basses (BIS de nit).