Edició Abril 2016

Cartell: Lidia Azuara

El BIS d’abril manté l’estructura habitual, concentrant l’activitat principal en dos dies..

Divendres 1 d’ ABRIL de 2016
Centre Cultural Albareda (Barcelona)
BIS a l’Albareda
MORGAT MORGAT + BALAGO
Horari de 20:00 a 22:00 hores. Entrada lliure.

Dissabte 9 d’ ABRIL de 2016
L’Espai Jove Les Basses (Barcelona) i La [2] de Nitsa (Barcelona
El gruix de la programació es concentra aquest dia a l’Espai Jove Les Basses (Barcelona), amb parada, després de la jornada de fira i concerts, a la [2] de Nitsa. Com a cada edició, aquest dia comptarem amb la Fira Discogràfica Independent, el gran leit motiv del BIS, i un espai on les discogràfiques independents de Barcelona (des de les més conegudes a les més petites) es donen a conèixer al públic i ofereixen el seu material (CDs, vinils, etc …) a preus competitius.

Així doncs, la jornada es divideix en tres franges horàries:

De Quintos al BIS (de 11:00 a 15:00 hores), amb entrada gratuïta, concert acústic de SANT MIQUEL + LU ROIS, més una sessió de dj de SONIDOSDELREVÉS DJ, més vermut, cervesa i fira discogràfica. Entrada lliure.

– A la nit, BIS de Nit, amb concerts (de 19:30 a 01:30 hores), i ja tenim confirmats a YUMI YUMI HIP HOP, KIEV CUANDO NIEVA, INVISIBLE HARVEYESPÍRITUSANTO, EVRIPIDIS & HIS TRAGEDIES i TERRIER i la sessió de dj entre grup i grup de DJ PALILLUS (Montse Virgili). Entrada anticipada a 5 euros (8 a taquilla), i per descomptat també amb fira discogràfica.

– Afterparty Especial BIS a la [2]. Després dels concerts, tots a la [2] de Nitsa fins que despunti el dia amb DJ CAPO i MËTHER & ZACKER Djs.