Edició Novembre 2015

Cartell BIS Nov. 2015

El BIS manté l’estructura habitual, concentrant l’activitat principal en dos dies i amb una festa de presentació que tindrà lloc aquest cop a Continental de Gràcia.

Dissabte 7 de NOVEMBRE de 2015
Continental Gràcia (Barcelona)
Festa de presentació del BIS
COMANDO SUZIE més sessió de l’Eix del Mal DJs.
Horari de 22:00 a 03:00 hores. Entrada lliure.

Divendres 20 de NOVEMBRE de 2015
Centre Cultural Albareda (Barcelona)
BIS a l’Albareda
PUPUT i EL PÈSOL FERÉSTEC
Horari de 20:00 a 22:00 hores. Entrada lliure.

Dissabte 21 de NOVEMBRE de 2015
L’Espai Jove Les Basses (Barcelona) i La [2] de Nitsa (Barcelona
El gruix de la programació es concentra aquest dia a l’Espai Jove Les Basses (Barcelona), amb parada, després de la jornada de fira i concerts, a la [2] de Nitsa. Com a cada edició, aquest dia comptarem amb la Fira Discogràfica Independent, el gran leit motiv del BIS, i un espai on les discogràfiques independents de Barcelona (des de les més conegudes a les més petites) es donen a conèixer al públic i ofereixen el seu material (CDs, vinils, etc …) a preus competitius.

Així doncs, la jornada es divideix en tres franges horàries:

De Quintos al BIS (de 11:00 a 15:00 hores), amb entrada gratuïta, acústics de HIBERNALES i STEVEN MUNAR, més la sessió de DJ Parroquiano, més vermut, cervesa i fira discogràfica. A més a la plaça davant de l’auditori de Les Basses, Jocs Ambulants per a nens des de les 11 i fins a les 14 hores. Entrada lliure.

– A la nit, BIS de Nit, amb concerts (de 19:30 a 01:30 hores), amb l’directes de SELVÁTICA, VÀLIUS, AMOR ABSOLUTO, HEATHER, LA FAMILIA DEL ÁRBOL i ARPONERA, més la sessió de L’Eix del Mal DJs. Entrada de 5 euros anticipada (7 en taquilla), i per descomptat també amb fira discogràfica.

– Aferparty Especial BIS a la [2]. Després dels concerts, tots a la [2] de Nitsa fins que despunti el dia amb LUIS LE NUIT DJ i GRAHAM..