Edició Octubre 2016

Cartell obra de Tomeu Mulet
Cartell obra de Tomeu Mulet

El BIS d’abril manté l’estructura habitual, concentrant l’activitat principal en dos dies..

Dissabte 8 d’OCTUBRE de 2016
La [2] de NItsa (Barcelona)
Festa de presentació
EXNOVIOS + ÚLTIM CAVALL + Bis DJs
Horari de 00:30 a 02:30 hores. Entrada lliure amb carnet BIS/Carnet PS2016/Plastic Club.

Divendres 14 d’OCTUBRE de 2016
Centre Cultural Albareda (Barcelona)
BIS a l’Albareda
CALIZA + MÀQUINA TOTAL
Horari de 20:00 a 22:00 hores. Entrada lliure.
Després tots al Continental de Gràcia, al after-party de Caliza DJ

Dissabte 15 d’OCTUBRE de 2016
L’Espai Jove Les Basses (Barcelona) i La [2] de Nitsa (Barcelona
El gruix de la programació es concentra aquest dia a l’Espai Jove Les Basses (Barcelona), amb parada, després de la jornada de fira i concerts, a la [2] de Nitsa. Com a cada edició, aquest dia comptarem amb la Fira Discogràfica Independent, el gran leit motiv del BIS, i un espai on les discogràfiques independents de Barcelona (des de les més conegudes a les més petites) es donen a conèixer al públic i ofereixen el seu material (CDs, vinils, etc …) a preus competitius.

Així doncs, la jornada es divideix en tres franges horàries:

De Quintos al BIS (de 12:00 a 15:00 hores), amb entrada gratuïta, concert acústic de FERRAN PALAU + LA VIDA PADRE, més la sessió de Gent Normal DJs, més vermut, cervesa i fira discogràfica. Entrada lliure.

– A la nit, BIS de Nit, amb concerts (de 19:30 a 01:30 hores), i ja tenim confirmats a GLITTERHOUSE, TIRANA, POWER BURKAS, NELEONARD, JOAN COLOMO i CÓMO VIVIR EN EL CAMPO i la sessió de dj entre grup i grup de Cachitos de Hierro y Cromo DJs. Entrada anticipada a 7 euros (10 a taquilla), i per descomptat també amb fira discogràfica.

– Afterparty Especial BIS a la [2]. Després dels concerts, tots a la [2] de Nitsa (entrada gratuita amb la entrada del BIS) fins que despunti el dia amb Nacho Ruiz DJ i DJ Coco  .